Portugal sittandes

Nu är jag trött på det här tokvädret som har hållt i sig allt för länge. Efter vecka 9 ska snön bort och solen ska träda fram och visa att det är vårens tur att komma.
Jag saknar sommaren sjukt mycket. Det ända man kan göra nu är att analysera bilderna från förra sommaren 2005. Det var den bästa sommaren hittills men den här sommaren vet jag kommer slå 2005.


                                Elin och Malin

Tjejhelgen på landet, det var tider det! Alla tokigheter vi hittade på... Kommer nog ihåg varenda minut från den helgen. När vi körde runt och såg alla rådjuren simma mellan öarna, Pizza snubben som bjöd oss på hur mycket cola vi ville.  Jag saknar den dagen när himlen var klarblå och vattnet kristallklart. Vinden har en dags uppehåll och vi utnyttjade hela dagen för solning, bad och båtturer.

                                Bad Bad Bad

Raka bena i båten mitt ute på fjärden, fastna med ankaret på fjärden, hårtvättning på bryggan, fixa "innankillarnkommer"- lista, käka glass i Spillan, matlagning och diskning, spelkväll med sangria. Båtturen till Furusund med våran kissö. Baywatch båten och kapten Anna.


Kapten Anna