Saknar

Jag saknar vissa personer därhemma så otroligt mycket så jag vet inte vad ja ska ta mig till!!!

Elin: Tycker om dig så otroligt mycket... du är min bästa vän! Sista smset jag fick utav dig läste jag,
                 - Knack knack!
                 - Vem där?
                 - Din vän, och jag kommer alltid att finnas här för dig!

Emma: Vi ses ju om två veckor lite drygt... och jag längtar jätte mycket tills den dagen! Du är bäst och helt underbar.
Fille: Kom hem från Napa, möt mig på gotland om 3 veckor... Jag saknar dig också vännen!

Mamma och Pappa: Mailen jag får från er får tårarna att rinna, att ni är så stolta över mig och att ni saknar mig nått otroligt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer ner till Halmstad nästa helg och tar med er brorn min. Jag saknar er mer än någonsin och förstår att jag älskar er över allt annat här på jorden!

Jag saknar även er andra också på många olika sätt så ni är inte bortglömda!


/ ER ANNA


image58


 


Skövde del 2

Nu ligger jag här i sängen på hotellrummet i Skövde igen, sista natten på detta hotell. Sedan imorgonkväll bär det av mot Göteborg igen och CROSS VM där jag och Malin ska jobba!

image56


Jag saknar alla er därhemma mer än någonsin, för vet ni när jag kommer hem nästa gång?! NEEEEJ, för det vet inte jag heller om vi säger så! Antagligen v.30 eller något liknade om inte v.31!!! Seees då.

PS: Jag ska börja blogga på
www.credd.se i deras sommarblogg! Håll utkik.

GOD NATT

Skövde del 1

Nu ligger jag i Skövde på hotellrummet för andra natten i rad. Magnus min arbetskamrat är ute och visar staden hur man festar! Jag har lagt mig på rummet med en pepsi och lite choklad, kollar på allsången på internet från igår och mår allmänt bra!

image54
Ja, jag tar en liten tupplur i Vällingby förra veckan!

Idag har jag arbetat hårt... jag har sålt mycket och imorgon ska jag sälja mera!

Påväg till Skövde!

Efter ett bottennapp i Munkebäck utanför Göteborg är vi äntligen påväg till Skövde för att ta nya tag! Vi ska stå i Skövdes stora köpcentrum och knega alla mobiler vi kan.... jag ska tjäna pengar i veckan så jag kan få vara ledig nästa vecka mot min vilja!

Jag sitter somsagt i bilens förarsäte, har datorn i knät och mobilen är inkopplad i bilens högtalarsystem, allt är på topp. Mitt ute i Vara här på vishan är det 3,6 på bredbandet! Helt skadat som min chef uttryckte det när vi pratade för några minuter sedan!

Jag kommer ev få ändra min blogg till att vara bloggare på en större sida. Vilket kommer bli förbannat kul om allt går vägen så håll koll på uppdateringar!

Ihelgen blir det att ja ska bo hos Malin i Billund utanför Göteborg och sedan jobbapå Cross-VM i Uddevalla. Kan bli helt galet också?! Eller vad tror ni??????

Jag saknar vissa personer där hemma, FIlle, Nico, Emma och Elin blandannat!


Munkebäck dag 2

Nu står vi i Munkebäck igen och försöker knega mobiler... det össsser ner! Det är så fruktansvärt dåligt väder och kallt! Jag trodde att Svensk sommar åt minstonde kunde innehålla uppehåll. Men jag hade fel... det ska regna hela veckan här tydligen.
Jag hörde från en källa att det ska bli värmebölja nästa vecka? Och vem är ledig då om inte jag MEN jag vill inte vara ledig. Jag tycker om mitt jobb så himla mycket. Jag träffar så otroligt mycket folk och det gillar jag!

Jag bloggar mer när jag får upp min egen dator och jag kan lägga upp bilder... det har varit hundparkering i våran monter idag....

Munkebäck

image51
Här är våran nya tre bil! Packning är med och NU KÖR VI!

Midsommar

Ihelgen har det varit midsommar helgen och ja, det ingår väl en hel del festande då. Det är väl den ända helgen då hela sverige verkligen festar samt Nyårsdagarna också kom jag på.

Min midsommar blev helt okej tycker jag. Det blev fest hemma hos mig, i mitt lilla hus i Täby! Allt hände och ja... haha det var rätt kul. Dock jobbigt att städa dagen efter.
Det finns vissa frågor ang kvällen som ni kanske kan hjälpa till att svara på:

Vem fick en stol i huvudet?
Vem spillde rödvin i min trappa?
Vem gömde ett vinglas under en buske vid bilarna?
Vem rökte upp hela mitt ciggpaket?
Varför stängde statiol kl 18.00?
Vem sa att batikfärger är inne nu?
Varför blev jag så full?!


Haha yes yes! Bilder kommer... men vill man verkligen se dom?

Mamma och pappa var iallafall inte arga när dom möttes av en synn som de aldrig skådat i våran trappa, jag uttryckte att batikfärger faktiskt var inne nu och att dom aldrig gillat färgen på mattan OCH det gick hem!!!!

Vällingby torg del 2

Jag fryser, jag fryser jätte mycket! Det är inget sommar väder allt. 

Här är lite bilder från veckan:
image48
I Hallunda, jobbrelaterat samtal och Magnus la fatet på mitt huvud! KUL...

image49
VI har så mycket att göra på jobbet ibland...


image50
Jag och Ida knegar mobiler i Arninge för 2 veckor sedan...

DE GÅR BRA NU KOMPIS!

Vällingby torg

Nu står vi på Vällingby torg och knegar mobiler. Det var helt kaos när vi kom hit... som jag skrev i förra inlägget att det var lite problem med platsen vi skulle stå på. Det löste sig och vi står här nu... men det var ett problem när vi var färdiga och hade kittat uppp..... ELuttaget... vart fanns det? samtidigt kom de kunder efter kunder och ville ha hjälp. Vi behöver ju el till datorn och skrivaren, framförallt skrivaren som inte har något batteri. Så jag fick springa upp i kyrkan bakom oss, be till gud och låna lite el! För att sedan få avslag på kunden... typiskt! Men eftersom jag har en sådan bra chef så fixade han det och kunden är påväg tillbaka!
Jag har redan sålt en hittills... så två nästan då! Jag måste komma över 4 idag också för då får jag en skumpa utav Peter, chefen!

Här kommer bilder från bilen imorse som jag pratade om:

image46
Alltid uppkopplad vart vi än är i Sverige!

image47
Fett sa Magnus!

Påväg till Vällingby centrum!

God morgon på er!
Nu är jag och den underbara Magnus påväg till Vällingby. Alltid uppkopplad, med 3s mobila bredband! Rekomenderar att köpa faktiskt! Hur bra som helst... Bilder kommer senare.

Lite problem har stått påvåran färd... jag ringde en dam på vällingby centrum och hon sa argt att vi inte skulle stå där... hmm peter ringer nu och ordnar allt!

Återkommer sen!

Hallunda del 3

Jag står somsagt i Hallunda centrum nu och försöker knega lite mobiler och bredband till folk. Det är sjukt segt idag och jag har bara fått i vägen en hittills... klockan är nästan 14.00 och jag måste få iväg minst 6 stycken idag. Kan det inte bara dyka upp en familj som köper en hel hög med telefoner och kanske nått bredband. Jag måste sälja mera och det ska jag också göra! Det är bara att göra som man säljer inom säljbranchen!
Knegade en w880i med ett bra abonemang... inte helt fel! Annars säljer jag mesta dels 0 kr telefonerna och någon för 29 kronor i månaden.


Oj oj oj... nu blev det rusningstrafik! 2 sälj på 10 minuter YESSS... de går bra nu kompis de går bra nu!

Hallunda Centrum del 2

Att jag får jobba med Magnus är en fröjd. Kunde inte varit bättre. Skön på alla sätt. Jag är lyckligt lottad!

Hallunda Centrum

Magnus är så sjukt skön, vilken tur att jag har att jag får jobba med honom! Så ni vet det...

Krevallstaket och dödshot!

Kan man kanske ibland drömma om. Just nu står jag i Heron City helt ensam och ska knega mobiltelefoner till folket. Mer 3 telefoner åt folket är mitt motto för dagen. Min kollega Martina är sjuk som jag ännu inte har träffat. Så det blir att stå ensam här idag men jag ska visa Peter och övriga i Team blå att jag klarar av det efter två dagar på jobbet! Ingen att fråga, ingen som ger goda råd! Men jag klarar det!!!


I måndags stod jag i Arninge centrum med Ida, min kollega i Team blå! Det gick super bra och jag trivs så himla bra på jobbet. I går onsdag stod jag i Heron City med Peter, gick mindre bra men jag stortrivs iallafall!

Imorgon åker jag ill Kreta tillsammans med Adam och guuuid såå kul de ska bli! Fest, sol och bad! Det behöver jag... jag är helt död efter dagarna numera och totaldäckar senast kl 22.00 i sängen oavsatt klädsel, smink på eller av och om middagen är  uppäten!



I tisdags tog jag studenten! JAG TOG STUDENTEN.... kan ni förstå. Lilla Anna "putten" Danielsson gick ut skolan. Jag har alltid blivit kallad för lilla Anna och nu går jag ut... eller gick ut!
Det var en helt underbar dag i tisdags.
Skriver mer senare. måste jobba lite nu

Direkt från...

mitt kära hem! Jag har fått Sthlm denna vecka så jag befinner mig hemma förtillfället. Jag tar ju studenten på tisdag :D.... JIIIIIHAAAAA!

Arninge centrum - måndag
Heron City - onsdag och torsdag!

Sedan KREKLAND - Kreta på fredags morgon 07.05 går planet... jag och Adam ska befinna mig på Arlanda dvs 05.05 Gud så härligt!
Vi landar sedan den 16 juni 05.05! Så otroligt kul! Då blir de sova lite och sen jobbba! Jag tror jag kommer älska mitt jobb! Jag ska bli bäst och så är det!

Puss på er!