Jag har insett...

Jag har sedan länge förstått att folk bara utnyttjar mig för min snällhet. Jag vet att jag är en grymt snäll person som kan i princip göra vad som helst för folk i min vänkrets. Jag har sedan länge förstått att väldigt många vänner relationer är så pass ytliga att personen i fråga inte är värd något annat än ett falskt leende men jag är för snäll, jag är för snäll för att kunna intala mig själv att det är så.

Jag är inte dum, det är jag verkligen inte. Jag förstår exakt vad ni där ute håller på med. Jag fattar från första vinken, det ska ni veta. Senaste månaden har jag förstått att många är skitstövlar. Många som jag trodde var bra vänner. Bra vänner kan jag ioförsig inte kalla er men de va mina vänner, mina vänner! Det känns sorgligt att säga att de va mina vänner, för vi har inte bråkat om nått, jag har bara förstått mer om er, er som jag inte vill ha i min vänkrets. Att få höra att folk pratar skit om mig bakom min rygg utan att ens känna mig, utan ens ha en anledning, gör mig fruktansvärt ledsen. Jag spelar också, jag låtsas ha ett skal som jag egentligen inte har. Alla ord ni säger går direkt in i hjärtat och sårar, som kommer att sitta kvar en vecka, ett år – en evighet. Ett spel från min sida sårar även mig själv men har jag något val när jag vet att nästan alla spelar ett spel mot mig? 

Spel är svaret på vänskapen. Att spela ett spel med vänskapen är som gjort för att förlora.


Undanflykter är det värsta jag vet. Undanflykter är lögner utifrån min synvinkel. Man får alltid veta på annat håll vad sanningen egentligen är för något. Sanningen som man egentligen inte vill höra. Men jag säger, hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.


Så vet du att du är en av dessa, låt mig vara och ta en funderare, ni kommer aldrig att fundera, det vet jag. Ni tycker ni själva är bäst, störst och vackrast men alla ser igenom er förr eller senare. Det har i alla fall jag gjort.

Sicken tur!

Helgen har varit en lång och lugn helg. Fredagen bestod av grillning med några enstaka vänner. Det var mycket trevligt även fast vi vart färre än beräknat. Sedan blev det utgång till L1. Inte den bästa kvällen jag har upplevt i mitt korta liv som 18 åring, hemgången blev en tidig än och det behövdes verkligen fler sovtimmar så det var bra.

Lördagen, plugg plugg plugg utav körkortsteori. Den 20 juni skrives provet 15.00. Sedan var jag och Elin barnvakter åt lite barn på min barnvaktsfamiljs 40 årsfest för pappan i familjen. Fotboll och gungning var sysselsättningen innan middagen,
sedan fortsätte det med middag till de små monsterna. Att försöka mata Hugo är alltid en match... han vill ju äta själv men maten kommer då aldrig in i munnen utan över allt annat.
Gästerna började rulla in och Hugo vägrade att lämna min famn. Elins famn funkade olika stunder. En 10 kilos klump på armen i 2 h är inte direkt något enkelt.
Lilla snutten va så trött vid halv 8 så när vi skulle äta välling så halva nappflaskan gick åt sedan sov han som en sten.
August och Carl Gustav satt och åt lördags godis. Jag vänder mej om några sekunder för att flytta två böcker... plötsligt hör jag elin säga, "anna hjälp"... jag ser hur Carl Gustav blir helt blå i ansiktet och kollar på mig med världens oskyldigaste blick. Paniken i hans ögon kommer jag inte glömma på en lång tid framöver. Några hårda smällar i ryggen blev räddningen. Sedan satte vi oss ner, jag, elin och carl gustav var lika chockade alla tre. Hela jag skakade... man vet att de går fort när barn sätter i halsen. Han var helt blå på några sekunder och ögonen helt röd sprängda.

August somnade direkt efter lite skrik och gråt och Carl Gustav somnade vid halv 12 efter många övertalningskampanjer från oss två... jordgubbar, godis, få se elvis uppträda mm. Han somnade så sött med min mobil i handen och nallen i den andre.

Nu ska jag sova. Fånga dagen!!!!

Suck

Alltid alltid ska de vara bråk här hemma... man blir på sådant surt humör hela tiden.

Solbrännan börjar komma sakta men säkert... Jag får minnsann bara färg på näsan och kindbenen inte i resten av ansiktet. Så fult... men vad ska man göra? Apoteksreklamen blev verkligehet igår efter 6 h i humlan. Min rygg var röd, så röd. Gör fruktansvärt ont idag också... natten var jobbig att dela med Malin och Matthias, man kunde inte röra sig och ryggen sved såfort man försökte.

Grillningen på söder igår med Matthias, Piotr och Malin var super mysig. Korv och kycklingvingar blev det. Tack killar :)
Blev även väldigt smart igår känner jag efter ett samtal. Har fått många frågeteckan utredda och nu förstår jag felen.

Solning och bad i poolen hos malin blev dagens arrangemang. Imorgon är det jobb, ska ha hugo hela dagen. Ska bli supermysigt. Ska gå förbi farmor och äta lunch med honom tänkte jag. Hoppas på fint väder så han får sova ute i vagnen. Min lilla bebis börjar bli stor nu! Snart 9 månader gammal. Jag tror han knallar innan sommaren är slut.

Nu blir det godis och film. Tjo hej!