Körkort - En dröm mindre

Så har man fixat körkort också. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra om jag ska vara ärlig. När han sa, grattis du har blivit godkänd... försvann allt och hjärtas fylldes av glädje... Det var en dröm som gick i uppfyllelse.

Imorgon fyller Bella år och de ska firas, fast taxi har jag redan blivit. Jag ska köra dit och hem. :)

På lördag åker jag till Rhodos med tjejligan. Det ska bli så fruktansvärt grymt kul. Jag och Malin - ett hotellrum och en svenskflagga. - Efterfesten i vårat rum!

huden den bara trillar av...

Så var man hemma igen efter en vecka i Bulgarien och Sunny beach. Solbrännan är fixad men huden den har börjat trilla av som vanligt på mig. Aldrig kan ja få behålla min fina bruna färg. Men snart åker vi till rhodos tjejer... om 1½ vecka drar vi!

Bulgarien i övrigt var bra! Det ända jag har att klaga på var maten och vädret. Vi tog det mesta dels lugnt och lite festande ändå!

                         --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppkörningen börjar närma sig med stormsteg och jag hoppas att jag klarar den. Jag har verkligen längtar efter körkortet sedan länge tillbaka. Nu är jag värd det!

                        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vem kan stoppa oss nu vi bara rullar fram.... Vem kan stoppa oss nu Malin? Jag säger bara Rhodos 06, Aiya Napa 06. Om vi skulle filma vårat sommarlov tillsammans så skulle det bli underhållning för resten av året. Alltid händer det något förbannat komiskt när vi är tillsammans. Love you girl!


Ikväll blir de mat i ensamheten och film! God kväll


Sommar

Jag verkligen älskar mitt landställe. Det är så fridfullt och underbart men jag kan aldrig förstå att jag ska bo där. Bo 8,5 mil utanför Stockholm. Kommer få panik när sista bussen går varje dag, för då vet man... man kommer ingenstans om man inte har bil. Men vi får se, bor ju bara på prov ett tag innan allt bestäms helt!

Legat på bryggan hela helgen och degat... har även varit ute med båten, brorsorna och deras vän och fiskat. Låg väl mest ner och var socialt stöd... fiska är inte min grej! David fick upp en 5 kilos stor gös... så himla äcklig! Pappa blev iallafall glad. Under kvällarna och nätterna har jag festat med Bure, Matte och co. Det var trevligt men inte i slutet... trodde inte det om er grabbar!

Idag hade jag även picknick på bryggan med två gubbar och en tant... fyllemänniskor. Allt när man träffar dom är dom på lyset. Jag satte mej längst ute på bryggan och började äta min fina lunch mamma hade kommit ner med… plötsligt dyker de upp en efter en med varsin öl i handen. Ja, vi ska ha picknick med bananbåtens dotter hörde jag bakom mig. Det var en trevlig picknick.
-          Ska du ha en öl?
-          Nej tack, jag ska köra om någon timme.
-          Ska du ha en cigg då?
-          Nej tack.
-          Oj, du är som de andra här på ön.
-          Haha, jo det är jag!
-          Men det är lugnt, vi har ostbågar och läsk till dig! 
-          Vart bor du?
-          Här!
-          Bor du här?
-          Ja.
-          Är du norrlänning?
-          Nej nej, jag är från Stockholm.
-          Men du pratar ju norrlänska. 



På tisdag åker jag till Bulgarien med min kära vän Elin. Fy fasiken vad kul vi kommer ha det. 1 vecka med sol, bad och spaning. Mycket festande tror jag nog det kommer att bli även fast vi skulle åka för att ta de lugnt. För båda åker ju på varsin annan fylleresa som är boka sedan länge.  Skottlåsning i Täby inatt… en 18 årig flicka skjuten! Någon jag känner?