tisdagen 30 jan

Dagen: Hemma!
Kvällen: Födelsedagsmiddag för David hemma hos oss - Filmkväll med nico.
Film: Beck - Gamen

Imorgon:
Dagen: Skola - dagishämtning
Övrigt: Då är de jag som börjar träna! Orkar inte mer... Ska till gymmet. Hoppas jag överlever!
Kvällen: SKY LOUNGE!


Sov sött!


Måndagen den 29 januari.

Helgen har gått och den har fått väldigt väldigt fort! Imorse satt man i skolan igen, halvvaken och ointresserad. Dock va det om Tanzaniaresan så lite hörde jag iallafall.

Helgen?!
Jo, i fredags... jag och elin åkte till skolan med pappsen. Hade en herrans diskution om pingviner är fiskar eller fåglar?! Mamma och pappa diskuterade vilt och jag och elin satt mest och asgarvade i baksätet med några kommentarer inlagda.
Sedan var det lunch på tures med Elin, sedan gick vi till Nico och åt lunch med honom igen!
Sedan hem med mor och far igen. Kvällen blev en rundtur på stan och många klubbar hans med.

lördagen, sov tills halv 2... åkte till Ikea med Elin och småhandlade lite till mitt nya rum. Vi kom hem sent, åt mat och skrev ihop listan tills kvällens skumpabjudning. Blev några namn sen åkte vi in och satt i kassan. Kvällen gick fort.

söndagen, började riva mitt rum... helt upp och ner var allt. Men det börjar bli bättre nu... fick sova i ett tomt rum inatt... Var hos Nico igår och fikade och snackade lite skit... trevlans! Nu får ja bjuda tillbaka i mitt stora rum på 20 kvm :P förut var det 11! ;)


På onsdag är de premiär för oss på SKY LOUNGE. Jag, Maya och Sarah är de nya sky lounge värdinnorna. Kl 00.00 öppnar vi dörrarna, då för fruktbuffe och ett glas vin. Skriv upp er på listan så ses vi där!

Har Bihålsinflammation, trycker mot hjärnan. Gör ont... penicillinkur = Välkommen!


torsdagen den 25 januari!

Vart tog min fruktdiet vägen?!
Den försvann påväg till Statiol för att lämna två filmer.... godishyllan syktade så mycket så det fick bli lite plockgodis faktiskt. Får skylla lite på Elin, hon satt och babblade på att hon var så sugen på godis. Så jag va bara tvungen att köpa, hon får inte bli tjock själv!

Har även suttit en del vid datorn, eller rättare sagt legat ner i sängen med laptopen, tack den som uppfann den manicken! Snackat med en trevlig prick Matthias! Väntar på en riktig inbjudan till Tandådalen, inte bara chafför upp! ;)  Så vi hinner med en sup eller två... kanske ett race i backen! Försten ner vinner!

Nu har jag mer eller mindre legat nerbäddad i sängen mesta dels hela veckan... Fick en kommentar på det idag av min käre vän Niklas... Han tyckte det var imponerande. De som känner mig vet hur jag är... kan aldrig sitta/ligga still. Jag är helt enkelt en överaktiv människa!

Att ligga sjuk är inte direkt kul... inte heller när man får veta att man har bihålsinflammation - en förkyldning som aldrig vill ge sig, har satt sig mellan ögonen och värker! Pencilin, dvs inget drickande ihelgen alltså. Jag och Elin som skulle spåra igen... vi är rätt sugna på det efter veckan i sängen! Vi ska nog spåra på något sätt, slutar alltid med något knas. Ihelgen blir det även premiär för humlegårdskälken! - Vilka är på?!


[Fick precis ett levnadstecken från Elin,
- Vill du se killar i tajta glitter string..? Sätt på fyran nu
- DÄR E JU MINA GLITTERBYXOR, haha!
- Är alla transor eller gillar killar? Heta juh!
- Dom är riktiga hetingar! 
- Men inget slår våra span på lördag, ta med servetterna... vi kommer dregla!
- Precis kära syster, ta på dig snygga trorsor så du inte snor mina!
En vanlig dialog mellan oss två]

Ja som sagt imorgon ska jag gå till skolan, pappa ska köra mej o Elin så vi kommer dit. Sedan ska vi äta lunch i stan för att inte ruttna bort här hemma... Sedan blir de nog en hemmakväll! Vi ska se hur vi ser ut om 20 år nämligen, Elin har hittat en film som liknar oss... SUCK! Vi får se vart vi slutat imorgon helt enkelt.

Jag blev erbjudan i tisdags ett till modelljobb... tackade dock nej åter en gång! Ett modelljobb för club glamours biljetter/flyers/internetsida. Kanske kul att synas men inte på biljetter 500 16 åringar ska ha i plånboken - Halv naken! Skulle dock fundera på det igen, verkar vilja ha mig men NEJ!

Nu ska jag kolla vidare på After Darks show - La Dolce Vita - det ljuva/ljusa livet! på italienska....




I know I have to go on!

All the times that I cried, keeping all the things I knew inside,
It's hard, but it's harder to ignore it.
If they were right, I'd agree, but it's them you know not me.
Now there's a way and I know that I have to go away.
I know I have to go.


Jag vet att jag måste! - Inget ljus i livet förtillfället.
Syrran och jag ligger båda sjuka i influensan - Vi har analyserat våra liv. Behöver verkligen dig nu... men accepterar ditt beslut!



23 januari 07

Syrrorna
Jag och Du Syrran!

Du och jag på kryssning 06 :D Rockade hela stället verkligen! Nu i februari åker vi igen och vilken fest det ska bli. Minnet av att stå under bar himmel, åkandes på havet och dansa på en högtalare och se ut över sthlms skärgård och havet av 100 tals personer dansade framför oss! Vad kan bli bättre?!


Dagen har bestått utav sömn mesta dels. Sov tills 14.00, sedan klev jag upp. Åt lite fil, såg en film och satte mig vid dator sedan. Åkte till min far på Karlavägen och hämtade bilen. Färden gick hemåt, en snabb dusch och sedan för att köra brorsan och hans vänner till Sats. Därefter till Mörby för att hämta min vän Nico. Fika/middag inne i stan tillsammans! Myspys. Sedan bilfärd hem till Nico, kollade på hans lägenhet och sedan for jag hem. Ska hämta min far ikväll från en utekväll igen.

Ska hämta grabbarna grus imorgon igen. Läggdags med dem imorgon också. Alltid lika krongligt, men de brukar gå bra. Börjar få in tekniken nu nämligen. Inte varje dag men leker trebarnsmor. Det är dessutom baddag imorgon - Vattenkrig!!!
Ska fixa bilder på mina små underbara gossar!


Drinkbjudning på lördag igen. Kommer en inbjudan här på bloggen snart!






Ska ta de lugnt!

Tidigare under mitt bloggande har jag nämt att jag har fått hjärtproblem!

Från och till har jag åkt in och ut på sjukhusen. Jag gillar inte det. Dom är otrevliga, jag får inte äta när jag vill tex. Jag får inte ens gå dit jag vill... om jag behöver gå på toaletten vill jag faktiskt kunna göra det. Droppsaken i armen är bara förfärlig - man kan ju inte snurra 3 varv i sängen om man nu vill det innan man ska somna.

Nu är jag hemma på besök! Ska tillbaka imorgon.
Hann in en stund till skolan - mötte min idrottslärare som bara har hört att jag har problem med hjärtat och inget mer... kommer framrusande.

- Anna, men gud... jag trodde inte att de va såhär allvarligt!
- Vaddå säger jag och kollar på honom.
- Din läkare på Danderyd ringde... vi måste alla hålla dig still nu!
- öhh, jo ja måste nog vara still ett tag ja. Så jag kan inte medverka under innebandyn på onsdag!

Jag ska nog ta de lugnt ett tag framöver!

* inge mer alkohol
* inge mer smygidrottande - typ pulkaåkning
* Ta hissen istället för trapporna

* Bli nyttig så jag inte blir tjock!





Måndagen den 21 januari!


Jag har inte bloggat på ett tag nu igen! Jag hade nästan glömt bort att jag hade en blogg tills jag kom på att det har jag juh!

Det har hänt väldigt mycket sedan jag bloggade sist... Jag nämde i förra inlägget att det var en välgörenhetsgala på G. Den blev riktig succé kan jag meddela. Vi fick in 17000 till Rädda barnen.
Inte helt illa för ett litet skolprojekt. Här ser ni en bild på mig när jag uppträder under galan...
Fler bilder finns på
www.credd.se - http://www.credd.se/foto-show/view/305 
www.stureplan.se - http://www.stureplan.se/articles/3946/index.php?enlarge=90b57382e3108bf6.jpg#90b57382e3108bf6.jpg

Här är artiklar om galan:
http://www.credd.se/lasvart-show/show/237 - FÖRE
http://www.credd.se/lasvart-show/show/245 - EFTER

Dans!