Then it was you and me!

Det jag fick veta gör inte hela situationen bättre direkt... men man ska aldrig lita på någon! - många är så ytliga så det är läskigt!

Jag är en dålig mamma, Ernst var död när jag vaknade! Att jag inte vaknade när han pep... Fick en liten tillsägning av Emma att jag är en dålig mamma. Men det gick fort, Ulla är redan född. Så nu ska jag ta hand om henne när jag är i Riga.
Ernst blev dödshotad igår av min familj också, kanske har något med hans död att göra?!


tillbringade kvällen hos Nico, vi såg snuttar på min välgörenhetsgala och sedan såg vi på Prison break. Kanske ska börja följa det?! Rätt bra serie...


Är på semester så återkommer på torsdag igen!



Thailand är bokat!


Planeringen för Våren 07:

* Riga 27/2 - 1/3
* Sälen 7 - 11/3
* Thailand 6 - 15/4
* Studentskiva 30/4
* Födelsedag 12/5
* Studentdag 5/6 - Friheten!


Thailand
Här kommer jag tillbringa mitt påsklov!



Igår var en fantastisk utgång. Jag hade jätte trevligt och kul! Kvällen började med att jag, Emma, Fille och Anna åker till Gärdet till Erik och Piotr. Vi börjar föra och har mycket trevligt. Sedan kommer Carro och Madde till oss samtidigt som Emma, Fille och Anna var tvugna att åka till Club C/O för dem började jobba.

Vi fortsatte föra och vid halv 12 stog vi en taxi in till Kungsgatan 15 där vi fortsatte partyt. Då hade Elin, Emma och Hanna anlänt samt Erika med hennes gäng på 15 pers. Även Josse och Steffi mötte upp oss och många andra kända ansikten var på samma plats. Vi hade så grymt kul.

I fredags, då tillbringade jag min kväll först att säga grattis till credd.se s chefredaktör Tomas Zhou som inte längre får gå på ungdomsmottagningen! Sedan sprang jag vidare till The vibe och jobbet, där jag arbetar som vipvärd vid repet in till Sky lounge! Det var rätt lite folk och väldigt trögt. Sedan vid kvart i 2 gick jag och Mikaela som jag fann på the vibe till C/O igen och hämtade upp värdinnetjejerna som jag sedan körde hem!

Helgen har annars bestått av middag med Emma på Fridays, lunch med Emma på Panini sedan har en del sömn varit välkommen. Jag har även hälsat på Nico på jobbet några gånger. 

Ikväll - Fika med Erik!                                  Imorgon - Fika med Yessica!                           På tisdag - RIGA!

Anna Putten Danielsson

Tjabba Tjena Hallå!


 
Min vecka har varit upp och ner. I måndags var jag hemma och tog de lugnt, sedan på kvällen?! Jo jag arbetade på Danderyds 100 dagars fest (bilder och FILM?! finns på credd.se)... Jag satt i kassan. Jag hade med mig en godispåse och en sprite. Min godispåse tog folk som välkomstgodis och vips var det slut! Men det bjuder jag på....

I tisdags var jag i skolan sedan åkte jag till stan och fikade med Elin och träffade mamma. Sedan åkte jag till Nico och såg the guardien. En väldigt bra film jag rekomenderar folk att se. Dock väldigt sorglig i slutet... nu kanske jag sa förmycket?!

I onsdags var jag ledig från skolan, jag sov tills 1. Åt lunch till sjunde himmelen vilket förövrigt är en väldigt bra och gullig serie jag har börjar följa när jag legat sjuk. Sedan vid åtta åkte jag till Maya och hämtade henne, fortsätte in till stan där vi träffade hela Creddgänget vi skulle äta en middag med på grabbarnas. Det var jätte trevligt. Sedan vid tolvsnåret körde jag Li, Disa och Nicole till Cafeet men för min del blev det hemgång.

Idag torsdag har jag pluggat, vid 2 åkte jag till min pappa. Fick se hans kontor och lägenhet förförsta gången. Det var väldigt fint... utsikt över hela årstafjärden eller vad det heter. Frågade efter nyckeln men den fick jag inte, jag förstår inte riktigt varför. Perfekt att sova i efter en krogrunda... men men ;) Det är ju fler som bor där än pappsen ibland. Sedan åkte jag hemåt, stannade till hos Nico, sedan for jag hem och satte mig och pluggade vidare... var en stund på jobbet ikväll också.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem. Sedan ska jag gå och lägga mig och sova min skönhetssömn.

Imorgon kommer Niklas och gänget från Bulgarien upp till Stockholm. Dock stannar de i Norrköping så jag vet ej när dem kommer exakt, ivärsta fall kommer dem inte förens på lördag. Ska bli kul att träffa alla och framför allt Niklas igen. Det var ju en galen tid i Bulgarien... Vi var så fulla en kväll, vi har tydligen stått på bardisken på Kronan... en svenskbar mellan la perla och lazur... på stranden nedanför las palmas ungefär... Nypan stod och föll rakt ner... slog huvvet i en lampa som slutade fungera... Jag hade ramlat in i baren och sedan fortsatt att festa bakom baren med alla... Det var helt galet!
Bulgarien haha... vilket äventyr!

jag vill verkligen åka utomlands nu... men nästa vecka bär det av till Mallorca med mamma om jag har tur... annars får jag vänta tills slutet av mars då vi far till thailand eller något varmt ställe...

jag fryser... det är kallt i Sverige! Låt de bli sommar och sol. Vore så himla underbart. Jag längtar till Norrtälje. Jag är trött på att bo i Täby nu. Jag vill ut, där man kopplar av såfort man kliver ur bilen för åka båt över till huset... Där man inte behöver oroa sig över något, mer än att man kan bli kissnödig mitt i natten och behöva gå in till toaletten som ligger i de stora huset. (Jag har ett eget hus dock utan toalett).

Den här synsen är det från vardagsrummet... helt fantastiskt!

61167-23

Tröttnar på allt!

Jag är så trött på allt förtillfället... många sviker! Det gillar jag inte alls.

Jag är så trött på att bli tagen i andra hand... att alltid komma efter någon... Det har jag gjort på många sätt senaste tiden. Jag är så trött på det. Jag orkar inte vänta...

Alla är bara sura och arga... vad gör jag?! Ingenting mot dem... Mig kan tydligen alla vara sura på utan att jag gör något. men det är lugnt, avreagera er på mig, gör de.... Jag tar inte illa upp, nej aldrig!

Såhär känns de just nu, ja kan lika väl åka ut till huset i norrtälje och sitta där ensam i en vecka... skulle någon sakna mig?! Undra vart jag tagit vägen... nää tror inte det. 
Eftersom jag aldrig får någon uppskattning... utan bara skit - ska göra allt åt alla men får inget tillbaka. Inte ens ett tack...

Nu skriver jag av mig agriaktionen eller vad det heter...  

Det finns såklart folk som bryr sig men när man mår som sämst då vill man även ha sina "närmaste" vänner närvarande men de är i sådanna här situationer som man märker vilka som  bryr sig eller inte... och vilka som är ens "närmaste" vänner.  Det har jag iallafall gjort...

Lite uppmuntring vore ju inte fel

Nu sitter jag i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja! Har varit i skolan hela dan nästan som jag ska. Har fixat massor av saker och sportlovet kommer bestå utav att pluggande och en eventuell resa med mamma!

Ikväll ska jag och Nico vara nyttiga... vi ska äta fruktsallad och jag har fått äran att hyra filmen tills ikväll. Har beck hunnit släppas?! Det är dagens fråga.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag haft konferans med nico på telefon och mitt förslag går igenom - vi ska se the guardien. Beck släpps imorgon den 21 februari såg jag  nu på buylandos hemsida.

Efter skolan ska jag åka in till mamma och vara social med henne... kan vara trevligt ibland. Jag vill även ha ett par skor så nåån baktanke.


Men nu fick jag vet att jag behöver inte vara kvar! 


Går inte att förstå...

Dessa dagar har varit tunga. Hjärnan hänger inte med och tankarna flyger iväg bort. Jag har inte varit den jag är denna vecka... känns som jag ska vakna upp vilken sekund som helst, genomsvettig i min egen säng och säga vilken mardröm - men det kommer aldrig hända!

Ingenting har varit sig likt. Insjuknar i lunginflammation och intagen för tvångsmedicinering, jag tar mina tabletter sakta men säkert och denna vecka har jag tagit smärtstillande tabletterna med nöje. Man sover så bra... sömnlösa nätter har de varit hälften av veckan.
Onsdagen kom och alla hjärtans dag, hälften var överlyckliga - resten tycker det var en jäkla komionellt jippo. Där jag är inräknad! Eftermiddagens rubriker lästes och telefonsamtalen med Nico inledes... Lavin i St Anton. Två svenskar döda! Smset på kvällen av Nico, då förstod jag att det var Alexander. Det kändes som en käftsmäll, magen vred sig 3 ggr om jag kunde inte förstå, kan fortfarande inte det!

Mådde fortfarande åt helskotta och andningen har varit svår, rösten är påväg tillbaka men ändå hör man på långa vägar att jag är sjuk.
Fredagen, kom in till stan med Carolin. Vi snackade en del om olyckan och hennes farfar som även han dog på alla hjärtans dag. Båda var nere... gick upp till studentmäklarnas kontor. Då ringer mamma, gråtandes! - Jag förstår fort att någon har dött... även att inte veta vem börjar tårarna bränna innanför ögonlocken. Det var mammas nära vän Dagmar som dog under torsdagen i cancer. Allt gick så fort tillslut. Jag visste att hon hade cancer men inte att de skulle gå så fort... Nu känns allt bara som en dimma.

Jag satt i kassan på C/O igårkväll, men jag var inte närvarande... mina tankar var någon helt annanstans. "Gud, hur e det?!" "Har det hänt nått?" "Vad du låter!" - Fick jag höra... orkade inte berätta för så många. Sa bara att jag var trött och mådde bra förutom halsen var lite knepig!
Gick upp till kyrkan idag, tände ljus! - Var så fridfullt!
Vila i frid mina kära vänner!

Ska vara bättre på att berätta att jag tycker om dem jag umgås med.
Man vet aldrig när det är den sista stunden i livet med dem!

Hej hoååå!

Såhär sjuk, rent sjuk har jag inte varit sedan jag vet inte vad. Jag hade ioförsig nästintill lunginflammation när jag kom hem från Lanzarote men kan inte minnas att jag mådde såhär pass dåligt då. Jag var såhär dålig när jag var 13 år och hade en mycket svår lunginflammation. Redan då var första kollapsen under ett träningstillfälle... nej det var under en tävling. SM kval till SM i konstsim. Då var det en kämpig sjukdom, men påverkade inte hjärtat. Utan jag slet ut mig totalt. Att hålla andan i över en minut var inte populärt när man hade lunginflammation. Men vad säger man... lever man för sin idrott så gör man. Men nu mår jag sådär... febern har gått ner. Har ändå legat i över 38,6 i tre dagar nu. Sliter på kroppen. Jag låter som jag är en tant på närmare 90 bast och druckigt wiskey i mängder. Hostan blir inte bättre... har haft fruktansvärt ont så tårarna kom med jämna mellanrum men smärtstillande tabletterna jag får var fjärde timme hjälper väldigt bra. Hoppas att vara på benen tills helgen iallafall!

Jag har tydligen....

Nej nej nej!
Jag vet inte vad ja ska göra... såklart jag vet men jag kan bara inte! Dom säger på sjukhuset för att göra en jämnförelse, "du har som anorexia fast inte med mat utan med mediciner... " men vaddå jag glömmer?! Det är mänskligt att glömma saker... jag tar min medicin när jag kommer ihåg och känner att jag klarar av de. Tabletterna fastnar ihalsen och drickat mår jag så illa utav för de smakar blä så imorgon är de sjukhuset som gäller och få lite mediciner tydligen.

Pappa har precis fått mig att ta den vidrigaste mediciner i världshistorian.
Genom att lura i mig det via joiucen... jag är inte dum för jag känner att de smakar åt helskotta.


Fått fyra "hjärtatacker" idag också... Låt mig bli frisk bara!

Rebel

  • Can only get better now!




Rebel


torsdagen den 8 februari

Jag har varit i skolan hela veckan!


Ville bara meddela det... sen när hände det?! Det vet ingen! haha.
Imorgon är jag taggad för att gå i skolan faktiskt, fick ett litet utbrott igår på dagen att jag aldrig kommer sätta min fot i skolan igen och att jag ska sluta men nej, jag ska tillbaka imorgon! Vi har turismprov och det är faktiskt kul!!!
Idag har jag varit ledig, eftersom jag skriver juridkprovet på tisdag istället eftersom jag har varit borta en del nu. Så det är bra, har hela helgen på mig att läsa in avtals- och köplagen.

Både igår och idag har jag hämtar och tagit hand om barnen. Ibland är de änglar och ibland små monster. Men jag gillar dem grymt mycket och skulle aldrig vilja sluta jobba där.

Tanzania resan blir inte av!!! - men jag åker till thailand istället med min kära mor! 2 veckor i värmen innan alla studentskivor och partajande drar igång! Så är man brun och fin när man kommer tillbaka. Pappa ville inte följa med, han ska byta tak på huset istället.

Helgen, ja... imorgon fredag så ska jag äta middag med Mathias på någon resturang sedan ska vi ut på äventyr. Måste dock jobba som värdinna på sky lounge någon timme och dela ut Slitz premurationer. Så om du vill ha en, rekomenderar jag att du kommer dit vid midnatt!
Vi kommer besöka alla möjliga olika klubbar! Så håll utkik efter oss.

Lördag, jag ska på 1 årskalas. Min käre syssling fyller 1 och jag som största sysslingen måste ta mitt ansvar och gå dit, visa mig för släkten och sedan ge en present. Mormor har bestämt det och visst, det kan bli trevligt! Sedan ska jag på födelsedagsmiddag hos pappas närmaste vän, hela familjen ska med så det kan bli väldans trevligt. Chaffören för mamma o pappa sedan då. Så ingen direk utgång då...

Måste åka ner till Niklas i Trelleborg också... det måste jag boka in. Varför inte under sportlovet?! Jag får kolla på det. Har inte setts sen december eller va de november?! Länge sedan iallafall.

Jag och Maya åker till Ayia napa vecka 30 och är borta i en månad och 1 vecka. Innan dess ska jag resa med Elin till Magaluf en vecka och med Jessica till grekland en eller två veckor. Jag måste tjäna mer pengar under våren helt enkelt.

Inge mera sky för min del nu längre. Jag ska ta tag i skolan och mitt liv. Måste försöka hitta rutiner som jag kan följa och trivas med för att orka igenom denna vår. Många motgångar och små framgångar... iallafall hittills... Fick mig en tankeställare igår under ett samtal med en person. Eftersom jag är som jag är måste jag få sådanna "sparkar i baken" för att förstå.

Träna, japps det är aktuellt igen! Mamma har köpt ett träningskort på friskis och svettis till mig nu. Blev helt överlycklig, det är beviset på att jag får börja träna igen!

Vad ska man göra på alla hjärtans dag?!



Hej! Jag heter Anna och är 18 år

Namn: Anna Carina Elisabeth Danielsson
Smeknamn: Putten och Tummen.
Födelsedag: 12 maj 1988
Bor: Täby/Norrtälje
Arbete: Danderyds gymnasium, Sky lounge  

FAVORIT..
Färg: Brunt  
Plats: Sängen  
Drog: Alkohol
Fordon: MG tf 03, grön!
Film: Honey och Sällskapresan
Djur: Allergisk
Affär: Hela stan full!
Serie: Cityakuten
Café: Zanzibar
Skor: Stövlar

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Ja!
Gnälla: Nej, varför det?! - lite kanske!
Skrika: händer väl..
Sova: i min myspyjamas och duntofflor
Drömma mardrömmar: Ibland
Drömma sexdrömmar: ja
Försöka vara annorlunda: försöka är fel ord, jag ÄR!
Klä dig i svart: Ja, väldigt ofta 
Ha sex: Ja
Hata folk: Jag stör mig rätt ofta på folk, men hata vetta tusan
Lita på folk: Mina nära & kära

NÄR..
Åt du senast:
 kl 19.15 - cocos med majs! 
Läste du en bok senast: På jullovet 
Var du på konsert senast: kommer inte ihåg, gyllenetider kanske?!
Köpte du något senast: Lunch påvägen hem.
Kysste du någon senast: Det vet bara vi!
Svor du senast: en timme sen kanske
Sjöng du senast: Nyss! 
Klagade du senast: igår
Är det sommar: när man kan ligga på bryggan och sola utan att frysa. 

VEM..
Saknar du: en viss person..
Rörde dig sist: Mamma.
Kramade dig sist: Elin
Gjorde dig riktigt glad senast: När Elin ringde idag när jag låg och sov och försökte få fram smaskig info men jag var med på noterna!
Fick du sms från senast: SMS sidan hahaha  

HAR DU..
För många vänner: man kan inte få för många vänner!
Tvångstankar: Jo, måste knäcka ryggen innan jag somnar.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, men har väldigt kort stubin och överaktiv!
Färgat håret: Jo, var ett tag de hände ofta
Brutit några ben: Yes, many!
Några piercings: Öronen.
Egen dator: japp, en i mitt rum.
Gjort bort dig rejält: haha, ja, minst en gång varje vecka. Men jag bjuder på mig själv!
Bra självförtroende: Jo, det kan jag nog säga.
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Köpt kondomer: haha, ja på apoteket innan Rhodos 
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej, tyvärr!
Varit kär: Yes box
Dumpat någon: jo, tyvärr har de hänt 
Blivit dumpad: de har också hänt! 


HUR..
Går du:
 som vanliga människor! 
Svarar du i telefonen: Aaaaa det är Anna.  
Fördriver du tiden: Datorn eller sömn 
Mycket pengar har du: För lite.
Tjänar du pengar: Jag tjänar lite extra pengar 
Bäddar du sängen: Ja på helger!
Ofta diskar du: Diskmaskin i Täby, Diskar aldrig i Norrtälje, de gör pappa!
Ofta städar du: När mamma får anfall om mitt rum.
Många stör du dig på: Många.
Ofta träffar du din familj: Alltid någon i familjen per dag 
Mycket äter du: För mycket!

ÄR DU..
Förstående: tror det..
Öensinnad: aa..
Arrogant: Ibland kanske. 
Osäker: nja är nog rätt säker 
Intressant: Absolut
Hungrig: alltid
Smart: haha ja!
Barnslig: japp
Liten: jo jag är relativt liten till längden, men bredden haha kan diskuteras.
Rolig: Jag tycker det iallafall  hahaha
Pratglad: lite väl ibland haha
Hälsosam: nja, går i perioder
Blyg: ja, ibland.
Lätt uttråkad: haha jo  
Arg: oftast hemma.
Ledsen: ibland..
Glad: 90%
Pålitlig: Definitivt
Laglig: aldrig gjort något... läser juridik.
Filosofisk: på sätt och vis
Svår: nja! nääää
Positiv: alltid... en dag närmare ditt mål för varje dag! 
Lätt att förföra: Krävs nog lite ändå 
Bra på att ge komplimanger: Alltid
Bra på att få komplimanger: Välkomna till mig!

VÄLJ
Katt eller hund: Hund 
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Vatten
Sex eller kyssar: Kyssar
Telefon eller Internet: Internet
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva
Tjejer eller killar: Båda!

Slutet av veckan - vecka 5


Slutet av veckan - vecka 5


Torsdagen bestod utav fixa till det värsta i rummet. Måla dörrfodret en gång till... Sedan på kvällen så var det bastu- och jazuccibad med Nico och hans vän :)
Fredagen, skola och sedan sov jag några timmar på eftermiddagen. Kl 19 var det mysig födelsedagsmiddag hos Malin, vliket var jätte trevligt. Sedan åkte hela sällskapet in till Café Opera där bordet väntade. Jag och Jessica fortsatte sedan till Sky lounge och sedan till C/O där vi sedan styrde vår färd hemåt! Hemma innan två. Fantastiskt!

Lördagen, vaknade upp utvilad och relativt glad. Familjen åkte till Honda affären och jag fick provköra Honads nya jeep CV-R, den hade premiär i veckan! - Vår nya bil! Färden fortsatte till IKEA, där jag handlade det sista till rummet. Dock saknas det ett vitrinskåp och en matta men bättre de, då får jag och Elin anledning att åka dit igen, äta och roa oss lite någon helg framöver.
Elin anlände och vi åkte till Naomis 16 års-fest på Danderydsvallen, kul! Sedan fortsatt jag in till C/O och satt i kassan resten av kvällen!

Söndagen, nu sitter jag här! Har precis gjort klart hela mitt rum. Så det ät jätte fint nu. Ska snart och fika med Jessica. Sedan till jobbet! Efter det blir de beckkväll med Nico!


VECKA 6:
Måndag:
Pluggning till juridikprovet.

Tisdag:
Juridikprov

Onsdag:
Hämta grabbsen
Jobba på Dagis
Jobba på Sky lounge!

Torsdag:
Hämta grabbsen.
Plugga till turismprovet

Fredag:
Tursimprov

Lördag:
1 årskalas för David, min lilla syssling.
Middag borta med Familjen.

Söndag:
Helt vanligt söndag!

Min vecka i stor helhet!
Skriver mer i veckan!

1 februari 07

                               
Allsång

"It's not time to make a change
Just sit down and take it slowly
You're still young that's your fault
There's so much you have to go through"



Om man ändå kunde ta det lugnt.

"Jag ska bli en hälsosammare och bättre människa under februari!"

Vem var det som tränade igår då?! Om inte... jag! Under idrottslektioner i skolan igår smet jag in i gymmet och körde ett träningspass. Började med springa på löpbandet i 20 min sedan blev de lite styrka - bröst, mage och rygg. Avslutade med en promenad på löpandet i  yttligare 20 min. Sedan blev det stretching och ack vad stel jag har blivit. Kan inte nudda pannan på smalbenen längre... Där går gränsen!
Sedan åkte jag hem - skönt med bilen. Man kommer direkt dit man vill. Körde Jessica hem till pojken sedan bar det av till tapetaffären. Jag hade konferans med pappa på telefonen. Det blev en svart fondtapet. Mitt rum har blivit så fint. Det kommer bilder i nästa vecka.

Väl hemma, satte jag mig och drack ett glas vatten och läste tidiningen iväntan på att klockan skulle slå 15.45. Då begav jag mig till kiropraktorn och massören. Vilken skillnad i ryggen och skälen.
I samma hus så finns ett solarie och där har jag som tur är solkort. Jag passade på att smita in där och gud så bra jag mådde efter det.

En helt ny människa kände jag mig som! - Klockan slog 21.00 och jag begav mig fixad och finklädd till Göta Ark där jag mötte mina kollegor Sarah och Maya. Efter ett glas, en flaska vin åkte vi till The vibe/Sky lounge och började vår premiär! En helt okej premiär tycker jag...
Idag ska jag fixa det i mitt rum!