Anna

Anna

Jag har inte bloggat på 2 månader. Men dessa två månader har varit helt hektiska, fulla av resande, skolgång och arbeten.

Först började det med att jag reste runt i Europa med klassen. Vi besökte Tyskland, Nederländera, Belgien och Frankrike. Åkte buss runt i en vecka och såg väldigt mycket intressanta saker bla. EG-domstolen, EU parlamentet, ett arbetsläger från 2:a världskriget och en vingård.
Sedan kom jag hem, då var det oktober. Jag arbetade väldigt mycket med olika jobben, skolan gick även bra. Under oktober sa jag upp mig som danslärare, jag orkade inte längre.

Lördagen den 21 oktober, då blev jag alldelles för utmattad, det blev även Elin! Vi bokade en resa till Teneriffa. Tisdagen den 24 oktober satt vi i bilen påväg till Arlanda och Teneriffa. Den veckan, var den mest underbara och roligaste i mitt liv. Vi festade iprincip varenda kväll, solade och badade varje dag och ät mysiga middagar längs strandpromenaden.
Stressen hade släppt men tröttheten var nog värre efter denna vecka. Men det gjorde inget... ett till minne förlivet! Vi åker tillbaka så snart vi får en möjlighet, det lovar vi! Så sköna människor, så goda drinkar.

Välgörenhetsgalan:
Det börjar närma sig slutet nu... galan är nära. Om två veckor ska vi visa upp vårat verk. Ett verk vi har arbetat med i ett år... för ett år sen kom iden. Iden blev större allt som tiden gick. Nu står vi här med 400 biljetter i handen, en upplaga av artister och massor av show, dans och sångnummer. Jag är nervös!
"Ingen kan inte göra allt men alla kan göra något" - Kom på galan! Kontakta mig för biljetter.


Ses på stan!