Vart har jag varit någonstans?!

Som ni kanske har märkt så är jag numera på resande fot och befinner mig inte mer än några dagar på samma ställe. Så har det varit sedan jag tog studenten ungefär! Alla frågar mig som jag pratar med, vart har du egentligen varit då? Ja ni... Det ska jag berätta om nu!

JUNI:
8-16    - Grekland
17-23  - Stockholm
24-26  - Göteborg
27-29  - Skövde
30        - Uddevalla

JULI:
1           - Uddevalla
2-3       - Falkenberg
4           - Göteborg
5-8       - Halmstad/Tylösand
9-10     - Stenungssund
11         - Göteborg
12-15   - Båstad
16-17   - Stockholm
18-22   - Visby
23-25   - Malmö
26-27   - Kalmar
28         - Malmö
29-31    - Stockholm

AUGUSTI:
1-3        - Stockholm
4-5        - Eskilstuna

Sedan vet jag inte mer, vart jag kommer att befinna mig! Men som ni ser så är jag ute på resande fot och arbetar för mitt levebröd! Vissa stunder är det fruktansvärt kul och andra så himla jobbiga!
Jag trivs med mitt jobb i största allmänhet bara att jag saknar alla kvällar och nätter hemma i min egna säng och bara att få komma hem och inte göra någonting alls! När man är ute och reser så ska man fixa mat till sig själv 2 gånger om dagen för frukost får man oftast på hotellet sedan ska man sova i nya sängar varje dag och kläderna ligger alltid nerpackade i en väska!

Bilkörning är en stor del utav vårat jobb som ni kanske ser. Vi bor oftast 3-10 mil från själva locationet vi ska arbeta på just den dagen vilket betyder tidiga mornar och sena kvällar innan allt är nerkittat och man har kört hem och fått i sig någon vettig mat i magen! Annars är det ett väldigt roligigt jobb att ha... nästan de bästa faktiskt!
Alltid har man kul, alltid träffar man nya människor och ALDRIG är det en liknade dag som dagen innan om man bortser från tidiga mornar och sena kvällar! Jag har det bästa jobbet jag kan ha för tillfället! Så det så... jag har hittat rätt!!!!!


image65


Elin Schödin Sundholm


Elin Schödin Sundholm är min närmaste vän... hon ställer upp i vått och i torrt! Vi har gått i samma klass sedan 1a dagen på gymnasiet men de lustiga är att vi bor inte mer än 10 minuter med cykel ifrån varandra och vi har inte träffat varandra innan vi började gymnasiet. Vi är egentligen två helt olika typer av människor men vi passar ändå jätte bra ihop! Elin beskriver sig själv i sin blogg - "På denna lugna och oskyldiga insida lurar en galen skitzofren psykopat, fråga bara Anna"

Under våra år tillsammans har vi hunnit med en hel del knasiga resor, upplevelser och galna kvällar!

Rhodos 06 - Helt sinnessjukt kul, när vi tillsammans röjde på pepes bodega och deras bar. Samt de mysiga kvällarna i gamla stan.

Birka Cruises kryssningarna - Våra kryssningar har varit galna... våra karaokeuppträdanden med leva livet, stjärna på himmelen mfl. Elins lilla kap på 28 år gammal, en lugn dans samt en Anna som springer runt dom men en full 27 åring efter och skriker - Låt mej vara, jag är bara 17!! Birka Paradises gogodansare... blev vi utsedda till under en kryssning! Fylla, buffeer och uppträdanden för okända kaptener på stolar i matsalen. Vi är inte rädda för något!

Teneriffa 06 - Efter några tunga veckor i skolan bestämmer vi oss för en sista minutern, 50 timmar senare sitter vi på flyget till teneriffa för en uppvilnings veckan! Jo, men det var lika sant som jultomten finns och att renar kan flyga! På den lokala svenska puben röjer vi sönder stället varje kväll! - Barhäng i 6 timmar med drinkar i handen hela tiden slutar alltid på ett sätt! Total dyngfylla... Hemma vid nio tiden för att sova 10 min och sedan frukost och promenad till stranden! Vi var mer slitna efter den veckan än innan men de e något utav de bästa jag gjort!

Jullovet 06/07 - Hur många fyllor kan man hinna med mellan jul och nyår?! var frågan vi ställde oss... Ja, en varje kväll helt enkelt. Levervärderna var inte att leka med efter detta jullov... efter vår lilla slutna middag som blev en galen fest och shottning av absint tog det slut och tanken på alkohol var inte att tänka på!

Gotland 07 - Stagedive från våningssängen, liftning 3 gånger på 2 dygn med bla. en golfbil, lunch på sibylla i "knutby", KALLIS på after beach som spårade totalt... Mysiga bakisluncher i stan, Dag 3 kom vi inte ens ut... vi däckade innan bolibompa började nästan i en 90 säng tillsammans! Myspys... Ja, hela Gotlandsresan var helt spårad!

Elin, Du och jag, jag och Du! Vi har gjort en hel del tillsammans och lika mycket till ska det bli! Våra galna kvällar ute, våra små påhitt som att åka och festa i Eskilstuna, Fika i Enköping osv.

Jag gillar helt klart dig! Du är min bästa vän! Jag kommer hem snart och ska ta hand om dig mer!




image64

Tillbaka från semestern!

Så har man haft semester och varit på Gotland med tjejerna! Vilket blev helt sinnessjukt galet... Kallis på eftermiddagarna?! Ja, de va sjukt! Man kom hem med, ett jack i pannan, en stukad fot och en svullen hand.
På dagarna, solade vi lite, va i visby och åt på uteserveringarna.
Flög ner i onsdags, sjukt kul att flyga i endast 20 min sedan var man framme... sedan åkte jag hem efter utgången med nattfärjan som gick 03.30! Sjukt trött att komma hem vid 7 på morgonen till söndag... pappsen hämtade mig och ja va i säng vid 9 på förmiddagen igår. Sov 4 timmar, sedan bar det av till stan och hämtning av en bil, hem och packa och sedan åkte vi ner till Malmö.. 04.30 stannade vi på hotellet i Malmö. Helt död! 2 timmars sömn och en 10 timmars arbetsdag framför mig....

Elin bloggade nere på min blogg på fyllan... bara att läsa och garva! How's that girl?!

image62

elin who`s that?

elin?

strumpan?

renoverungsobjektet?

ellen hela kvällen?

Who´s that girl lallalalalalalla......




Rhodos 06!

image61
Älskade vännen!
Rhodos 06 - Galet!
Teneriffa 06 - HELT Galet!
Gotland 07 - ?! Kommer nog inte finnas ord!
Saknar dig vännen och vi ses... IMORGON!

i see you...

I seeee you.........!

Nu står du säkert på jobbet och leker att du jobbar (fast du är på blogen din filur)
Antagligen har du haft en kristusfylla med alla stekare i båstad
(krisusfylla-man är så full att man återuppstår på tredje dagen) hoppas den var värd din bakisdag på jobbet.

till alla anna jobbar med när hon är bakis. det finns det bara en sak hon äter och som gör henne glad.
- ge tjejen SALLAD! och det är nu!
om ni inte lovar at göra detta så tar jag henne ifrån er snabbare än kvick!

vi ses på gotland vännen. då kan det vara dags för lie renovering =)

/ det ökända renoveringsobjektet

image60

Falkenberg

I sista inlägget jag skrev så beskrev jag hur trött jag egentligen var... jag var så otrologt trött att jag trodde jag skulle somna stående när jag pratade... ögon gick inte att hålla öppna!!

Väl klar för dagen satte vi oss i bilen, Malin somnade direkt och jag var sekunder ifrån att somna bakom ratten med en energidryck i kroppen piggnade jag till och kunde köra 10 mil ner till Götebrg!

Checkade in på hotellet, bar upp alla lådor, väskor och småsaker vi skulle ha med oss på rummet! Lade mig på sängen och startade datorn... telefonen ringd: Chefen Peter stod det i displayen!

JAG HADE CHECKAT IN PÅ FEL HOTELL!

Japps, det var ett faktum! Packade ut allt och bad så hemskt mycket om ursäkt... försökte packa in i bilen men NEJ det gick inte! Jag stod och försökte kasta mig på lådorna så dem åkte in men NEJ det gick inte!
Ut kommer hela fotbollslaget från Casa?! dom vart helt kool svarta iallafall! Försökte packa om min packning, väntade bara på att lådorna skulle åka upp på taket och 24 vita leenden skulle synas! Men NEJ det gick inte heller! Förskräkt står jag med chefen i telefonen, nära ett sammarbrott men tillslut kommer en svensk pappa från Falun och hjälper mig att packa och i lyckas! Tack gode gud...

Tid att hämta Ida på flygplatsen, sedan åkte vi - Ida, jag, Malin och Jocke och åt på en resturang på 23 våningen bredvid Liseberg och åt räksmörgåsar! Sedan åkte vi till rätt hotell...  YES!

Uddevalla - Cross VM

Nu är vi i Uddevalla och på Världsmästerskapen i Cross. Kanske inte det roligaste för oss som inte är intresserade utav denna farliga sport! Det är mycket snygga killar men många bondlurkar... jaaa det är inte killar som vi är vana att se i Sthlm om man säger så!

Igår regnade det otroligt mycket och vi stod i en lerpöl... bostavligt!
Här kommer en bild, tagen under gårdagen!

image59
Titta bara på marken och se vattnet och leran blanda sig under våra fötter! Vi hade lera över hela oss och över hela montern i slutet av dagen! The Phone House som står en bit bakom oss kan slänga sig i väggen ;) Vi har mycket finare monter...

Nu har jag jobbat minst 10 timmar varje dag i 8 dagar... jag är slut! Så himla trött... men som chefen säger:

Antigen BRYTER man ihop eller så BITER man ihop!
Vad väljer man?!



Biter såklart!