klockan är 04.25

Hej på er!
Klockan är nu 04.25 natten till lördagen den 31 mars! Jag ligger här på Emmas vind och ska snart sova. Jag saknar en person som jag trodde tyckte mer om mig än vad det i själva verket var! Han vet om det själv också, önskar bara någon gång att jag ska hitta en kille som jag faller för och han faller för mig samtidigt! Jag vet att det är jobbigt att ha någon ner kärad i sig själv och jag vill verkligen inte framstå som en efterhängsen tjej! Jag vill bara visa mina känslor när dem har kommit! Vi frågade oss själva hur de skulle bli om någon föll och ja nu har vi ett exempel på det - Jag vill ha besvarade känslor!

Ikväll började kvällen med middag hemma hos Emma. Myspys... sedan fortsatte vi två och Fille till Treat. Då ringde Skippe och meddelade att jag skulle jobba... KUL! Jag som var så taggad för en utekväll men icke sa nicke. Jag har jobbat hela kvällen fram tills 02.30.
Jag stannar hos Emma ända tills söndag så imorgon får vi ta igen festandet!

Var så trött idag så killarna fick komma och väcka mig med jämna mellanrum ;) "Anna du sover väl inte?!" öhhh nej då svarade jag och var helt borta men så blir de ibland!

Nu ska jag sova!

Utekväll en onsdag!

Igår var jag ute (igen)! Men dock inte på något vanligt onsdagsställe... lite skönt att slippa träffa alla igen åter en onsdag i Sthlm, sleten och trött efter en halv vecka! Men jag hade väldigt trevligt sällskap - Nico, Niklas och Johan. Kvällen började på ett ställe kellson låter bekant men kanske inte! Det låg iallafall på birgel jarlsgatan 36...

Började kvällen där med middag och killarna tog några öl - Det blev åter en kväll för mig med vattenglaset som avbyttes med Cola lighten. Efter kellson som det numera heter imitt huvud gick vi vidare till Soapbar. Efter några glas där också så begav vi oss till Sturehof - Dock kom jag inte in då jag endast är 18, jäkla åldersgränser! Kan ju göra ett undantag för chaffören i sällskapet lixom!

Men nej... vi begav oss vidare! Tog sikte på the vibe men nej... endast studentskiva! Vi begav oss över gatan och var tillbaka på Soap bar. Jag och Johan bestämde oss då för att börja rulla bilen hemåt så hemåt blev det!


SMS från Elin 22.20:
Har ni trevligt eller ska jag dra en historia? :P

Svar: Vi har trevligt men dra en historia du!

SMS från Elin 22.26:
Rolig historia... Vad är blått och ser ut som en hink? (EN BLÅ HINK)

Svar: HAHAHA bra Elin. Ingen tyckte den var kul men jag gillade den!

SMS från Elin 22.34:
Okej... vad är grått och ser ut som en hink? (EN BLÅ HINK MED FÖRKLÄNAD ;P men säg inte till ngn)

Svar: Svarade ej! ;)

Det var en gång en ELIN



Elin var på besök i tisdags för en lunch i vårvädret bland annat. Jag lovade då att lägga upp min goda sås på bloggen så alla kunde läsa den. Medans Elin kokade makaronerna, stekte köttbullarna och korven, dukade bordet och dekorerade tallrikarna gjorde jag den goda och omfattade såsen. Det gäller att dela upp sysslorna när man lagar mat tillsammans.

En burk kesellda naturell
En halv flaska kertchup
Cayennpepper
Svartpepper
Salt
Chilikrydda

Rör ner allt i en röra och så är det klart!

Sedan när vi åt så roades vi åt Elins roliga historier. Jag lovade att skriva dem här men jag har ju minne som en fisk pinne fast nu när jag skrev fiskpinne så kom jag på en utav dem!

Det var två guldfiskar som var ute och simmade. Plötsligt säger den ena.
- Du vet väl att guldfiskar bara har 3 sekunders minne.
Så säger den andre.
- Jaha, har dom?
Då den första svarar.
- Vad sa du?

Tidigare under veckan har vi haft en diskution om hur en get låter. Vi kom även fram till att lammet är barnet - Fåret är mamman och Geten är pappan?! Ja... vi kom fram till det! I tisdagskväll var det en till diskution inom samma ämne. Då Elin kläcker ur sig...
- Men Anna, vad är det för skillnad mellan en Get och en Bock då?
Min hjärna överarbetade och jag tänkte "Ja, vad är det för skillnad egentligen?!"
Vi hade en lite diskution om det men vi kom fram till att inget var rätt så det var bara att gå ut till min mor och fråga. Hon kollade på mig som jag var lika dum i huvudet som jag kände mig då. Hon förklarade snällt för mig att Get är en egen djurart och bock är pappan i de olika familjerna. Så då hade vi rett upp det!
Sedan berättar jag lite lätt för Stoffe om min och Elins tanke... han säger: men har du aldrig hört talas om getabock?
Javisst ja tänkte jag, vad dum jag är! Men nu vet jag iallafall att det är för skillnad mellan en get och en bock. Det var ju det Elin frågade. Jag hade tagit frågan på fullaste allvar. Jag ringer upp Elin och frågar om hon vet vad en getabock är för något... det jag får som svar är: men det finns olika bockar ju tex. Kåtbocken?!
Hmm ja svarar jag! Vi drar en slutsats att den känner man igen på att den inte säger bäää som de andra bockarna!
Avslutningsvis ropar mamma utifrån:
- Men ni vet väl att katt och hund är två olika djur!
Jag säger bara: Bättre sent än aldrig att komma på det här!
Om man inte frågar så får man inget svar! Så det så... man kan inte veta allt här i världen. Eller hur ELIN?!

image26
Det här är Elin!

samhället


Jag tycker samhället lägger hjälpen på fel personer!


Jag behöver ingen hjälp. Låt mig bara få glömma och gå vidare... inte dra upp händelsen hela tiden! För jag kommer ändå inte ihåg något... så synd för dem!

Utnyttjad eller inte?!

Är jag en människa med samma värdighet och rättigheter som ni andra?!
Enligt de flesta: Ja!

Men ibland känns det inte som det. För många känns det som jag inte existerar. Jag är endast luft som tar förmycket plats... Jag har stora planer på att bara ta mitt pick och pack och dra här ifrån! Vem förutom några enstaka vänner skulle sakna mig?! Visst att folk säger, ja såklart jag skulle sakna dig men innerst inne... Ni skulle inte ens tänka på det! Jag vet det... jag är inte dum! Jag vet själv hur jag fungerar.

Men det är lugnt!
Jag har ett starkt skal - Jag tål mycket - Jag är smärttålig
Glöm aldrig det!

Men någonstans är jag också människa och tål inte vad som helst. Det som skadar mest är era små kommentarer... som ni inte märker att ni slänger ur er men som jag snappar upp och inte kan glömma. Mina tårar kan också komma, men jag lovar jag ska inte tynga ner er med dem!

- Men du är ju inte närvarande! - Men låt mig vara närvarande och med!
- Tänk på andra också! - Men är det inte de ända jag gör?
- Har du slutat? - Nej, men lägg märket till mig istället för att fråga!

Men det är lugnt!
Jag har ett starkt skal - Jag tål mycket - Jag är smärttålig
Glöm aldrig det!





Framtiden...

Vad snälla ni är som kommenterar... fortsätt gärna med det! Kul att få någon respons ibland!


Idag vid vår trevliga familjemiddag som vi nästan aldrig har så satt vi och planerade hur framtidens boende skulle se ut.

På torsdag kommer vi börja småflytta ut har vi sagt, eller jag och pappa kommer att göra det. Så det blir en 2 timmars härlig resa till skolan numera när jag kommer bo däruppe eftersom pappa jobbar hemifrån och ej kör. Kan ta bilen oftast men inte att räkna med. Men eftersom jag har börjat sitta i kassan på club C/O varje fredag och lördag kan jag ej bo därute på helgerna som jag hemskt gärna vill.  Vi får se hur allt blir i den snara framtiden men somsagt vi flyttar ut på torsdag som planerat!

Sedan så kläckte min brorsa ut sig en kommentar om att vi ska sälja våran båt och eftersom jag är med på kortet han vill lägga upp på blocket så får dem mig på köket! Så två problem ur världen för familjen tyckte han! Snäll bror man har va?! Bara för jag är en pain in the ass unge som Elin kallar mig! ;) Jag älskar Elin väldigt mycket!

Glöm inte att ställa om klockorna inatt! En timme framåt...


Idag...

Vaknade vid halv tio imorse utav att pappa kom inspringandes och sa att jag minnsann skulle följa med och äta frukost och småkolla lite i Täby centrum innan han började jobba. Så jag stapplade upp och började göra mig iordning. Det tog exakt 13 minuter eftersom pappa stod med klockan och tog tid.
Det var iallafall en mysig stund med lilla pappa. Ses inte så ofta som man kanske vill... och snart bosätter vi oss på olika ställen igen men en sak som är klar! Jag trivs bäst ute i Norrtälje så jag ska bo med pappa har jag bestämt.

Sedan var det begravning senare på eftermiddagen. När man klev in i kyrkan så började tårarna bränna innanför ögonlocken. Jag satt och tänkte väldigt mycket under cermonin och påvägen hem. Hur mycket en person egentligen betyder? Jag kom ihåg att Sven von Essen sa till mig...

Du kanske ser en person som bara en i världen
men för den personen kanske du är hela världen!

En väldigt sann mening!

Ca 100 personer hade idag samlats för att ta ett sista farväl av vår kära vän. En person som var mycket älskad och nuförbli saknad!

Tankarna bara står stilla, visste exakt allt jag skulle skriva men nää det är borta nu! Känns som samma dvala som när vi fick beskedet!

Cara Mia!



Nu är klockan över midnatt och jag är hemma från krogen! Först blev det grabbarnas och sedan Laroy. Jag får inte vara ute längre än tills kl 12 så tre minuter i 12 kliver jag in genom dörren och skriker "Jag är hemma nu!"... tror dom förstod det när jag flög på dörren.
Men ska man hålla tiderna så ska man!

Imorgon ska det hinnas med mycket saker! Jag ska träffa en vän ;), vara på begravning, hämta smågrabbsen och skriva stort prov i juridik. Jag vill även träffa min käre vän Elin och dra fler urdåliga skämt.

Telefonen ringde när jag satt och studerade lite... ett gallskrik och skratt inledde samtalet.

- Varför kan inte Lisa cykla?
- hmm ja vet inte!
- För hon är en katt! HAHAHAHAHAHA

Så kul Elin, så kul. Kunde inte stå på några minuter... min och Elins humor är världsklass.

- Vad kallas det när man köper katt?
- Kattköp?!
- Misshandel! HAHAHAHAHA

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!


Nu presenteras!

Nu presenteras en 4 minuter lång sammanfattning av några ensaka danser och framträdanden som var med under Välgörenhetsgala den 4 december i Danderyds gymnasium, redigerat utav mig själv! Koregraferat utav: Anna Danielsson, Elin Schödin och Malin Edengård!

Eftersom jag är lika teknisk som en gran så får ni själva gå in på den här länken:
http://www.youtube.com/watch?v=lcUVAqoa0fs
Där galan börjar visas direkt!



Igår var jag i skolan och gjorde det jag skulle... sedan påvägen hem så blev jag jätte jätte hungrig! Jag skulle gjort vad som helst för att få nån slags mat serverat på gatan! Elin såg också väldigt hungrig ut... så säger hon: "Jag vill ha mc donalds mat!" Bra sa jag, då åker vi!
Vi tog bussen till Täby centrum och svullade på donken och gud vad jag älskar hamburgare ibland! Antingen börjar jag må bra igen eller så har jag bara ätit för lite under några veckor... för jag är hungrig hela tiden!

Senare på kvällen satt jag och studerade flitigt framför tills Stoffe kom på besök!



Okej, jag var så himla trött igår och det fick Elin ta del utav! Eftersom vår buss från Täby centrum ca 22 minuter så behövdes de underhållning för jag inte skulle totaldäcka! Jag underhöll Elin med två små lekar...

Första: Gissa hummet i låten. (Ska alltså gissa vilka ord det är, där man hummar)
- Hum Hum från Humlegården!
Rätt svar: Hum hum

Andra: Gissa vilken låt jag sjunger.
- Dä dö dä dö dädödäd BATMAN.
Rätt svar: Batman.



Och exakt vart....

tog det fina vädret vägen?!

Jag får väl överväga att gå ut och springa när det är gråmulet och kallt! Igår sprack min diet - en chokladkaka, en pirog och vanlig cola!
Om jag inte får bli smalare så får jag väl bli tjock! Det var mitt argument igår iallafall...



Igår var en pluggdag utöver det vanliga... jag gjorde nästan allt jag skulle och varför jag inte gjorde resten var för jag inte hann...
Det är väl aldrig försent att bli seriös i skolan, bättre sent än aldrig säger man väl?

Idag har jag redovisning i Turism, skriver omprovet i juridik och nu jäklar kom jag på att jag har religionsprov på onsdag eller fredag! Bara att ta fram böckerna och börja läsa!
Juridik SM teoriprov på torsdag också!  Dock skriver jag avtals och nån annan lag provet istället...



SCHOOL TIME!

PAUS

Nu har jag paus i skolarbetet!
Idag var jag uppe med tuppen, eller nästan! Jag var på benen prick kl 09.00. Jag hoppade upp när väckarklockan ringde. En sådan härlig morgon tänkte jag och sprang upp, tittade ut och tappade genast livslusten när jag såg vädret! Ösregn... jag som hade tänkt att börja morgonen med en joggingtur i det fina vårvädret. Planerna ändrades snabbt och min morgonpromenad gick av stapeln till köket där en god smörgås och en kopp te gjordes. Och jag placerades framför datorn! Jag började genast tänka över mitt liv, det måste ändras! Jag kan inte längre vara kvar i nattklubbskresten... jag gick in på arbetsförmedlingen och vips efter 30 min hade jag sökt över 15 nya jobb! Alltifrån hemglassförsäljare till kolloledare i sommar! Gäller att de möjligheterna i varenda jobb man söker. Dock sökte jag allt jag kunde tänkas vara kvalificerad till! Bara att vänta och se vad som sker.
Nu sitter jag här med plugg upp över öronen och försöker beta av allt jag kan innan jag ska ner till kiropraktorn och fixa till min nacke efter helgens små händelser.

Senare ska jag träffa en vän :), vi får se vad vi hittar på! Ikväll ska jag plugga livet av mig igen!

Jag hittade ett gammalt sms från januari från Elin just i telefonen, det säger allt:

- Förlåt, för jag puttade dig i en buske inatt!

Det var lugnt, jag hade bara rivsår i ansiktet och på händerna och en grym utekväll!

I remember...



Jag var ute och sprang i 1 timme och 5 minuter just... det var så otroligt skönt! Snart ska jag åka ner till solariet och sola lite tänkte jag! Sedan måste jag storstäda mitt rum - det ser ut som ett slagfält. Skolböckerna måste även dammas av och öppnas! Imorgon är jag ledig från skolan - träning på förmiddagen, sedan pluggning och efter det hämta smågrabbsen på dagis!



Why do you walked out the door and leave me?!
För några månader sedan har hela min vänkrets ändrat sig... det saknar jag! Dock har några andra vänner kommit in istället men inget kan ersätta det som var!

Jag behöver stöd från dem personerna jag kände att jag litade på... efter i fredags behövs allt stöd jag kan få!
Jag har blåmärken över hela kroppen - det ser ut som jag blivit misshandlad men det har jag inte! Dumt att ha på sig linne igår bland folk när mina armar ser förstörda ut!

Vad hände egentligen?!



Söndags eftermiddag

Nu är kl snart 16 och jag har precis stigit upp ur sängen! Dock redigerade jag lite film innan jag steg upp på laptopen. Nu sitter jag i träningskläder och ska bara dricka lite vatten så ska jag ut och ta en rejälrunda idag tänkte jag. Återkommer när jag kommit hem!

Utekväll = Sista



Igår var en utekväll jag sent kommer glömma, dock har jag gröva minnesluckor men vilket kan vara förståligt!
Detaljerna vet endast de närmaste om  vad som hände och vad som kommer att hända.

Från och med nu kommer jag inte mer röra alkoholhaltiga drycker på ett bra tag! Tidigast 30 april då min studentskiva kommer att äga rum!






Magkänslan!

Ibland känner man känslan i magen, dem vill inte ha mig här! Jag gör alla dessa människor sura/irriterade... de e då man tar sin kappsäck och ger sig av!


Idag gick jag upp 2 timmar innan jag egentligen behövde. Jag satte på mig kläderna och joggingskorna, drack ett glas vatten sedan gick jag ut i friheten! Tog en 45 minuters promenad/joggningstur i skog och naturen här ute på landet. Efter en dusch bar det av till skolan. Jag glömde att ta mina piller innan träning för bättre förbränning men jag kommer träna ikväll igen så då kan jag ta dem istället. Jag har även lärt mig att tycka om måltidsersättningen.

Jag kom även hem från Sälen i söndagskväll. Det var hur kul som helst, 5 dagar utav snowboardåkning party och afterskii. Det var jag, Carro, Mattias och Danne som var uppe. Första kvällen var vi och åt i Tandådalen på en resturang, sedan bar det hem, bastade och började dricka! Man blir rejält lätt påverkad utav att drick 7,0 i bastun! Sedan satte vi oss och kollade på sällskapsresan, sedan runt kl 10 var jag däckad i soffan.

Vaknade på torsdagen, redo för en dag i snön! Hufvsat väder, vi var ute i backen redan vid 08.30 - liftarna öppnade kl 09.00... skiduthyrningen med! Först vid dörren in och först ut i backen! Första åket blav i den svarta backen - Benen värkte redan efter första åket men inget hindrade mig! Upp och ner for vi genom backarna på snowboarden! Efter några åk kom första riktiga vurpan - Tvärstopp, första landningen var på mage och tappade luften - andra landningen efter volten var på nacken och bakhuvvet - hjärnskaningen var ett faktum! Att jag fortfarande levde efter det är ett under! Vi fortsatte vår åkning över till hundfjället, att stå upp i transportliften så vi satt ner. Några avramlingar men vi kom pått igen!
Lagom tills kl 14.00 satte vi oss och knäckte den första cidern/ölen på uteserveringen i Tandådalen! Sedan fortsatte åkningen tills klockan slog 15.30 - Afterski! Började med en cider, fortsatte till en GT sedan forsatte festen med 3 helt galna smålänningar, vi shottade champange - drack öl/cider mm. Innan klockan slog 16.08 var alla vi så pissfulla så ingen kunde knappt stå! Pinsamt men as kul!


FORTSÄTTNING FÖLJER MED BILDER


Allt går som det inte ska!

Hej och Hå!

Imorgon är det dags för nästa resa, då är resmålet: Sälen och ja vet att det är där jag kommer hamna eftersom vi kör bil själva. Vi åker bilen upp men buss ner igen, nu kom jag på att jag måste skriva ut biljetten ikväll så vi kommer hem från Sälen. Vore en bra ide!

Jag har nästan packat klart, snart ska jag åka och hämta Carro så ska vi bege oss till Fridhemsplan där vi ska lämna av våra väskor hos Mattias, som hämtar upp oss i skolan imorgon efter mitt viktiga prov jag måste skriva i ämnet juridik - konsumetköplagen, konsumenttjänstelagen och hem och distanslagen

Hoppas jag inte kommer med någon vit hård sak på kroppen!



HELGEN:

Ihelgen var det party! I fredags samlades vi tjejer här... vi var 12 stycken som redan vid tio snåret rullade ut från mitt hus. Alla var nästan lite för fulla för att de skulle varit ett förkrök men det var kul! Jag och Elin prövade en ny variant... blanda gin och tonic med vitt vin! En rikig bra blandning!

Vi började inne på C/O blev bara fullare och fullare... sedan tog jag och Emma ett studiebesök på Sky lounge. När vi väl kommer dit, så ser ja att mamma ringt några gånger! Ringer upp henne men hon svarar inte, ringer pappa.

- Hej gumman, jag är på stället K15 nu och snackar med en trevlig vakt här! / Pappa

Helskotta tänker jag och bara springer ut från Sky med Emma bakom! Kommer fram till K15 och där står mamma och pappa och minglar med alla mina vänner... hälsar på allt och alla och vakterna står och snackar med dem också! Pinsamt!!!
Soat hade tydligen bara dragit in mamma o pappa utan att dem hade presenterat sig mer än att de va mina föräldrar och bjudit på vin och öl!

Den kvällen = vilken karatefylla!


Nu åker jag till Sälen - Ses den 12 mars!

We can do it!

Inatt kunde jag inte sova en blund. En obehaglig känsla i magen som gjorde sömnen orolig. Sedan hostattacker hela tiden gjorde det hela inte bättre. Jag vaknade vid 10. Nu har jag klätt på mig och druckigt lite förbränningsbrustablett... så nu ska jag ut och träna. Sedan ska jag duscha, äta lite och städa. Ska börja packa till fjällen också hade jag tänkt.Det kommer bli så grymt kul!!! Idag har Ernst namnsdag, tack Mattias för du påminde mig. Så vi måste ägna en tanke åt honom idag! Ikväll, förkrök här hos mig, sedan beger sig gänget in till C/O där det har nyrenoverats sedan får vi se vart vi tar vägen men ikväll... SPÅRA!Ska åka o klippa mig och sedan köpa lite nya kläder, måste även plugga!

Riga blev Tallin!

Efter vissa bokningsfel och missförstånd hamnade vi i Tallin jag och mamma. Rätt kul att ringa hem och säga att man är i Tallin när alla tror man är i Riga. Men Tallin var fint faktiskt, såg ut som Lubeck i Tyskland faktiskt, det är också en Hansastad!
Kläderna var lite billigare än här i Sverige men inte så mycket... Waynes coffie finns samt Roberts coffie. Lindex heter Sekilää eller nåttt sånt och Zara finns. Allt ser exakt likadant ut.
Lyxhytt i båten, dvs... champange när man kom och champange till frukost. Båten var inge party direkt, det är mer fartfyllt en måndag i tunnelbanerusningen. Endast några pensinärer på dansgolvet med käpp...

Ulla mår bra! Hon är blivit två år nu... så söt så ;)


Helgen = FEST!

Riga blev Tallin!

Efter vissa bokningsfel och missförstånd hamnade vi i Tallin jag och mamma. Rätt kul att ringa hem och säga att man är i Tallin när alla tror man är i Riga. Men Tallin var fint faktiskt, såg ut som Lubeck i Tyskland faktiskt, det är också en Hansastad!
Kläderna var lite billigare än här i Sverige men inte så mycket... Waynes coffie finns samt Roberts coffie. Lindex heter Sekilää eller nåttt sånt och Zara finns. Allt ser exakt likadant ut.
Lyxhytt i båten, dvs... champange när man kom och champange till frukost. Båten var inge party direkt, det är mer fartfyllt en måndag i tunnelbanerusningen. Endast några pensinärer på dansgolvet med käpp...

Ulla mår bra! Hon är blivit två år nu... så söt så ;)


Helgen = FEST!