Haha

Haha Nico - känn dig ägd!
Anna - jag lägger upp en sedan istället. Kunde ju inte bara låta Nico vinna helt oprovocerat.

Puss puss bomullstuss <3

bananer!

Vilket krig det är här på min blogg - det blev "lite" uppståndelse för jag la upp bilden på Emma, Fille och Nico! Men det bjuder jag på! Alltid lika kul... att retas lite! Den kommer ligga kvar så bläddra ner lite så får ni se den! ;)

JAG FICK JOBBET PÅ 3ACTION! Från och med nu kommer jag vara ute på resande fot och nås på mobilen! Vet inte alls hur mycket jag kommer vara hemma.... är borta minst 2 veckor, upp till 5 veckor! Sedan är jag hemma 1-2 veckor och ledig! Jag är helt överlycklig! Det var det här jag ville... :D:D


Jag är inte människa idag, människa kommer jag bli först när jag mår bra igen! Jag är så bakis så jag vet inte vad!

Jag har ångest - Jag behöver en banan!

Anna, Anna, Anna...

Anna gumman, jag tror inte att du egentligen tycker om Nico, Fille eller mig...
Jättekul att du uppskattade talet och skrev om det i din blogg, men älskling: VARFÖR DENNA HEMSKA BILD?!

Jag älskar i alla fall dig,
Puss puss/
Emmsipem

Tal till mig!

Hallå allihopa, vi heter Felicia och Emma, och från början jobbade vi bara med Anna på c/o. Jobbar man tillsammans varje fredag och lördagskväll blir man efter ett tag mer än bara jobbarkompisar, man blir kompisar, nästan som familj.

 

Familjer bestämmer sig ju ibland för att ha bilsemestrar och på påsklovet så bestämde vi oss för att ha en sånn. Så vi tog bilen och åkte till Västerås med Anna som chaufför. Uppdraget var att se om bollhavet på McDonald?s fortfarande fanns kvar. Vilket det inte gjorde. Besvikna började vi leta efter mamma mu caféet och fick då höra att mamma mu hade dött. Så med Anna vid ratten så glassade vi runt i Västerås centrum med neddragna rutor och schlager på högsta volym.

 

Det händer alltid något när du sitter i kassa på c/o, antingen är det turister som friar till dig på olika språk som du inte förstår så att Fahim får tolka, en DJ som ramlar i trappan mittemot där du sitter, landar på nacken och har rugbymatch med sig själv eller kaos när någon vill betala med kort.

 

Så det vi egentligen vill få fram är att du är speciell för oss, du är tjejen som alltid är glad och du är tjejen som alltid får en på bra humör och alltid hinner allting. För när alla andra springer till tåget för att inte missa det hinner du ta en fika och kommer ändå med på samma tåg.

 Det finns väl egentligen bara ett lämpligt sätt att avsluta det här talet på: ANNA PÅ BORDET!

image35

Tack min älskade små vänner! För jag åter en gång fick hamna på bortet och dricka mig lite mer berusad än vad jag redan var! Jag älskade erat tal och ler fortfarande såfort jag läser det!

Älskade vännen

nico. säger:

raaaaaaaaaaaaaring

nico. säger:

när ska du ha tid för mig då?


Putten. - http://putten.blogg.se - Glöm aldrig det! säger:

jag vill ha tid för dig nu men ja hinner inte men ja ihelgen och hela nästa vecka och hela sommaren


nico. säger:

nee har itne tid för dig just nuuu heeeeeeelleeeeeeer

Putten. - http://putten.blogg.se - Glöm aldrig det! säger:
Du bara inte har tid?


nico. säger:

nee


Hallå där!

Nu sitter jag och pluggar flitigt... först imorse var jag nere på vårdcentralen och fick lite nytt pencilin för mina öron vill inte riktigt läka som jag vill! Jag hör knappt något och kan numera titulera mig som halv döv!

Sedan åkte jag vidare till skolan ett litet tag! Nu är jag hemma igen och har ätit lunch - Jag kör hårdsatsning nu för att komma i studentklänningen! Jag kör på en ny diet - Risdiet! Så svin äckligt! Jag och mamma fann den igår på ICA stop när vi veckohandlade lite. Haha vi får se vart det leder - näringsbrist helt enkelt kanske?!

Nu funtar jag på att åka en sväng till täby centrum och köpa lite kläder och skor och en klänning till min brorsas student. Det är ju nära hans nu :D Bara 1½ vecka kvar... då är det party party!

Sedan tar jag studenten den 5 juni - så är det ännu mer party party! Sedan den 6 juni ska jag ligga i min säng och bara njuta och ha ångest för att skolan är slut - tidigt den 8 juni så går bilen ut till Arlanda och flyget lyfter mot GREKLAND OCH KRETA! Jag och min kära vän Adam Munkbo ska tillbringa vår första vecka som nyblivna studenter på Kreta 1 vecka!






Studentensången


Fläckt av våren, doft av sommaren
Skumpan värmer mest sitt rus
Vi behöver aldrig komma tillbaka igen....
Så fyll ditt glas för nu går vi ut!

Ser du solen, ser du flaggan som vajar i vinden
Inget kan stoppa oss nu...
Här är sången, lyssna på orden.

De här är våran tid, att leva våra liv
Du och jag, det är sommarn vi lever för...
För minnet som aldrig dör!

Allting som vi sagt här, allting vi gjort
Alla vänner vi mött, allting gick så fort
Ska inte tro att vi glömmer, alla stunder vi haft tillsammans
 Men nya tider väntar, nu går vi mot vårt sista sommarlov
Somliga har två år kvar - somliga har två år kvar!

Nu springer vi ut, springer mot en dröm, ett slut
Det är du och jag, blämnade av solens ljus
Lämnar skolgårdens grus....


Sitter mössan som den ska?
Hur är ölen, smakar den bra?
Nu är vårterminen slut.
Är ni redo? för nu går vi ut!

Det här är våran tid, att leva våra liv
Du och jag, det är sommaren vi lever för
För minnen som aldrig dör
Skolan är slut!


Inte långt kvar nu till studenten!

Ja ni, nu är det inte långt till studenten men fy fasiken vad mycket det är att göra fram tills nästa vecka!

Jag kommer va levande död denna vecka med allt plugg - inte en chans att ni försöker boka in mig på någonting! Jag är upptagen fram tills fredags eftermiddag... hör av er då!

puss på er!

Sjuk sjuk sjuk!

Man är fortfarande inte frisk efter exakt en vecka sedan insjuknandet! Jag insjuknade kvällen den 11 maj, dock fortsatte en utekväll på insjuknandet och förnekelsen var stor! Lördag den 12 maj, på den stora dagen, dagen när jag fyllde 19 år... vaknade jag FULL, sliten, 39 graders feber och genomförkyld med sminket på sne! Vilken syn... stackars mamma och pappa som väckte mig med en fin liten frukost och paketen på brinkan! Men dom älskar mig lika mycket för det! 

Jag förnekade att jag kunde kallas för sjukling och stapplade snällt till Täby centrum där jag åt en bakis/födelsedagslunch med älskade Nico och älskade Elin! Sedan åkte vi hem och bakade tårta... Middagen med familjen åts som vanligt på Waxholmshotell... lika gott som vanligt! Jag älskar strömming och allt som har med fisk att göra. 

Senare på kvällen vid exakt åtta tiden började mina kära vänner ramla in genom dörren med blommor och presenter! Min feber var på topp, runt 39 grader och jag mådde super! Aldrig mått så bra i hela mitt liv. Vi åt tårta, drack saft, åt ballerina kakor och snackade! Så mysigt så! Sedan åkte vi alla in till Foncé där jag bjöd på ett glas mouseerande vid ingången till alla mina vänner som dök upp! Tack för en jätte fin födelsedag... :D

Sedan under söndagen vaknade jag.... med lika hög feber och inte högre! Rösten glömde jag någonstans på vägen hem under natten och mitt liv var som bortblåst! Jag levde inte... iallafall så kände jag mig! Jag var död...
Efter exakt två alvedon, en ipren och en claretyn, nässpray och ögondroppar kunde jag ta mig ur sängen och klä på mig. Släkten väntades men orkade jag hela eftermiddagen?! Nej... jag slockande efter 20 min och sov resten av dagen! Förlåt men jag var sjuk, från den stunden då kunde jag titulera mig som sjukling tyckte jag.

På måndagen var jag lika invalid som under helgens senaste dag. Jag orkade åtminstonde åka ner till sjukhuset - FULLT! tack och hej, jag åkte och hyrde film! Elin var på besök och jag var hyffsat pigg, jag satt upp i sängen iallafall! Under tisdagens morgontimmar begav jag mig tillbaka ner till sjukhuset - efter 1½ timme i väntrummet fick ja komma in till doktorn. Utan några som helst provtagningar utan några få undersökningar fick jag solklara diagnoserna:

- Dubbelsidig öroninflammation (dvs. inflammationer på båda sidorna trumphinnan)

- ÖrontrumpetsINFEKTION (dvs. gången mellan öronen och  halsen var inflekterad)

- Halsfluss (dvs. Halsfluss)

- AKUT luftrörskatarr (dvs. luftrören är svårtinflammerade)

- Hög feber!

Jag mådde somsagt prima under dessa dagar och klagade inte en sekund - Allergisymtom tyckte jag! Jag hade rätt att klaga och må dåligt... Inläggning på sjukhus var ett alternativ men jag tackade nej till det - jag vill vara på sjukhuset hemma hos mig själv! Nu har jag legat i sängen sedan dess och jag är på bättrningsvägen definitift men inte bra på långa vägar!

Hoppas ni mår bra därute och att jag inte smittat er jag träffat!



 


ähh... vi ses i baren!

Måndag, tisdag... timmarna vägrar gå!
onsdag, torsdag... det e nånting man väntar på!
Som man räknar ner... man tänker inte stanna hemma mer!
För varje gång veckan är slut då vet man att då måste man ut, det är nånting som vaknar inom en igen!
Om man känner hur pulsen slår, det känns som hela världen är vår... om du kommer ner nu så möts vi här sen
äh du vi ses i baren!


Ihelgen var det min födelsedag, lilla Putten fyllde 19 år och det firades med en hejdundandes fest både i fredags och i lördags! Tack alla vänner som firade mig och jag hade en utav de bästa utgångarna med er på jätte länge!

image45
Födelsedagsbarnet på The Bank!

I fredags vann även klassen SM i Juridik! Stort grattis till er klasskamrater...

Idag ringde även en tjej från lokaltidningen Danderyd-Täby och ville göra en artikel om slutspurten inför studenten med mig och en vän, självklart valde jag Elin! Så på onsdag ska vi hitta på något kul samtidigt som vi gör artikeln.

Nu ska jag sjuklingen dra mig till sängen och snora vidare... läs inlägget nedan från Elin! :)
Kommentera gärna alla som läser någonting iallafall!


Sjuk....men glad!

Anna "Putten" är sjuk....=( men det hindrar inte mig från att storma hennes hus!
Idag dök jag upp lagom till filmen skulle börja. Anna snora och jag satt och messade
...men det var jättemysigt!
Tyvärr hade jag inga roliga historier att bjuda på idag men vi roade oss med att snacka skit och döpa Puttens mobil till Plutten.

Så Plutten.....välkommen till världen! Om jag känner Anna rätt så kommer du att trivas som fisken i vattnet.

Samtal mellan Elin och Anna fredag 11/5

- Anna, såg du byggkillen som spana in mig?
- Aaaa....vad ful han var!
- Mmm....har tänkt på en sak, jag har en förmåga att dra till mog byggkillar...
  Måste se ut som ett jävla RENOVERINGS-OBJEKT!


image44
Renoveringsobjektet!


Anna....krya på dig nu! Snart attackerar jag dig för kuddkrig =) / Elin "strumpan"

.

image43

Årets bästa skiva!

image34image35image36

Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag...

image33